Kommunernes Skolebiblioteksforening


Nominer Årets Pædagogiske Læringscenter 2015

Der er nu åbent for nominering til titlen Årets Pædagogiske Læringscenter 2015. Nomineringsfristen er sat til den 20. marts 2015. 

Årets tema er:

Implementerning af Bekendtgørelse om folkeskolens pædagogiske læringscentre

Hvis jeres gamle skolebibliotek, naboskolens skolebibliotek eller et skolebibliotek i kommunen har tænkt gode, nye tanker, er gået nye veje og på et eller flere punkter giver bud på, hvordan det fremover skal fungere som pædagogisk læringscenter, som bekendtgørelsen lægger op til, så husk at nominere skolen. 

Kommunernes Skolebiblioteksforening ønsker, at så mange gode eksempler som muligt kommer frem i lyset, og at videregive inspiration til fra skole til skole, så selv om der kun er plads til tre skoler i finalen, vil flere kunne finde vej til Børn & Bøgers spalter som fyrtårne, der viser vej for andre.


For at nominere en skole kan man udfylde nedenstående med en kort formulering af, hvad denne skole gør for at fungere som pædagogisk læringscenter. Det er i år også muligt blot at sende en e-mail til ksbf@ksbf.dk med forslag til, hvor foreningen bør rette blikket hen, da vi i år kort vil besøge flere af de nominerede skoler, inden det faglige udvalg udvælger de tre finalister, som vil blive genbesøgt for nærmere konkretisering. Alle skolebesøg vil blive foretaget efter tilmeldingsfristens udløb.


Vinderen, der udpeges af foreningens hovedbestyrelse blandt de tre finalister, vil blive afsløret og præmierne overrakt på Kommunernes Skolebiblioteksforenings årsmøde den 8. maj.


Også i 2015 vil der være flotte præmier til de tre skoler, som når til finalen, og en trøstpræmie til en af de øvrige besøgte skoler. Præmierne vil blive præsenteret i Børn & Bøger i løbet af foråret, hvor de også vil blive annonceret her på hjemmesiden. Årets Pædagogiske Læringscenter præsenteres i samarbejde med hovedsponsor Dantek Library Solutions.
 

Udfyld nedenstående for at foretage en nominering:

Dit navn* 
Din skole/institution* 
Din stilling* 
   
E-mail

Nominering:

Nomineret skolebibliotek:

 

Beliggende i Kommune:

 
Begrundelse:  
   
Copyright © 2007 Kommunernes Skolebiblioteksforening